77d4e77a766fc8c6f1290412d5ab8084
f u r i n c h a n

shopaholic.freak.emotional.sensitive.strongwill.overprotective.caring.enthusiastic.faithful.funny.considerate.shy.serious.perfectionist.trustworthy.conscientious.reserved.pleasant.thoughtful
f u r i n c h a n
update

Wednesday, 11 July 2018 @ 19:22 | 0 Lovers/Haters

Hi readers (macam ada lah kan. haha)

Pertama sekali, saya ingin memohon maaf kepada siapa-siapa yang saya ada join reading list kerana dah berbulan lamanya tak update apa-apa.

Untuk pengetahuan kalian, I just became jobless almost 3 months ago.

Keeping up and adjusting with new life is aint easy as it sounds.

I found a new 'job' and still learning the new 'tasks'.

I work from 8-930am mornings and petang 4-5pm. Some days the hours are longer. Sometimes its 8-5pm. Hehe

Dulu, ada sorang tu pernah cemuh gaji saya.

BBB : Gaji ko berapa? 2 ribu?? Huh. Sikit!!

But with this new job, I am able to get half that amount in a day. Yes. One day. All praises be to Allah SWT.

So, please pray for me ya =)

Yours,
SAHM ;)



hiatus sekejap

Tuesday, 8 May 2018 @ 00:06 | 1 Lovers/Haters

Currently takde access dengan komputer untuk berblogging.

Tak suka blog pakai fon. Tak puas menaip.

Within a months time I will share with you what happened to me in the past week.

Jya na

biodata f u r i n

Wednesday, 18 April 2018 @ 16:04 | 1 Lovers/Haters

Hi semua! Tengah buat apa tu? Harini nak kongsi secebis maklumat tentang diri ku ini (ish poyo betul bunyi nya)

Nama : Nur
Umur : Lahir tahun 1987
Status : Berkahwin, anak dua 😍😍
Pekerjaan : Eksekutif
Hobi : Online shopping, makan, melukis
Warna kegemaran : Dulu hitam. Sekarang dah colorful :D

Apa lagi ek?

Kalau ada sape-sape nak kongsi biodata diri, boleh lah copy paste kat komen. Ada soalan apa-apa pun sila la tanya dalam komen :P

seken time

Monday, 9 April 2018 @ 13:43 | 0 Lovers/Haters

Pagi tadi lepas sahur, tertido kejap. And guess what? Mimpi susukan bayi baru lahir (aku yang lahirkan). Takde bahagian yang menyeramkan.

And.. this is the 2nd time mimpi susukan bayi baru lahir.

Mimpi pertama kali dulu, memang menyeramkan. Sebab dalam mimpi I realised that it is 'wrong' to feed the baby. Bila dah realised, baby tu pulak tak bagi aku lari keluar rumah. It kept calling ibu... ibu.. ibu.. dari suara baby yang naive, sehingga jadi suara garau.

Kalau kaitkan dengan keadaan sebenar, 1st dream tu, my daughter memang terjaga and she kept calling ibuu..ibuu.. to wake me up.

2nd dream ni pulak, mmg i was feeding my 2nd daughter, lepastu terlena semula.

Haha, so, maybe i should not worry kan?

:D

ex-boifren

Friday, 6 April 2018 @ 10:54 | 0 Lovers/Haters

Hi semua. Nak perkenalkan. Ni lah ex-boifren saya :P


Nama? Rahsia :P
Hint dia, ada dalam blog ni jugak. Hehehew

Rindu >_<

crispy rendang

Wednesday, 4 April 2018 @ 17:44 | 1 Lovers/Haters

Okay. Harini hari ke 3 puasa ganti (kena marathon la. hutang 3 minggu tak langsai lagi)

Padan muka kau.

Haha. Now dah rasa mcm nak cari ayam crispy, disaluti kuah rendang. Agak-agak apa rasa dia :'D

Image : Google



segmen bloglist 2018 shuhaidasaad

Tuesday, 3 April 2018 @ 15:13 | 3 Lovers/Haters

Hi! Actually, ni first time join 'Bloglist'. Dulu zaman muda-muda blogging takde lagi bloglist2 ni rasanya. Rasanya la ;D

Haha

Bagus jugak ada bloglist ni. Sebenarnya sama mcm 'Reading List' kat blogger dashboard.

Jom follow. Sama-sama mengimarahkan lagi bloglist ShuhaidaSaad

:)


Older Post
The Authoress

Just a shopaholic.
A place to reminisce those waku-waku moments.



Korean Skincare

SUBSCRIBE TELEGRAM CHANNEL FOR PRICELIST

>>MYKCS<<

♥♥♥♥♥♥

Meine Wünschliste

MiniCoop
RM10k
Pilot NEXTAGE collection

Labels


Say Hi


If you want to get noticed,
just comment on any posts :P
♥♥♥


Best View with GOOGLE CHROME!
Furin®2014